Beker met naam bestellen

Stop met zoeken naar een goed adres voor een beker met naam bestellen! Op deze pagina vindt u alle informatie voor het bestellen van een persoonlijke beker, bijvoorbeeld met een naam, eventueel een extra tekst en/of foto of logo. Een beker met naam bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest, bij www.prachtigkado.nl/mokbedrukken kunt u uw eigen beker met naam bestellen of meerdere bekers met namen bestellen. Zo kunt u in elk gewenst lettertype, kleurenopdruk maar ook combinaties van teksten en namen uw eigen bekers maken.

Klik hier voor meer informatie.

 

Beker met naam bestellen:

De voordelen van PrachtigKado zijn o.a.:
– Geen opmaak en/of instelkosten
– Levertijd is 24 uur (ongeacht het aantal)
– Vaatwasserbestendigheid
– Meerdere opdrukken? Kunt u in een worddocument plaatsen en PrachtigKado maakt het op maat
– Lage verzendkosten
– Beste kwaliteit
– Alle kleuren opdrukken mogelijk en combinaties

Beker met naam bestellenEen beker met naam bestellen kan bij PrachtigKado en heeft u een keuze uit verschillende soorten bekers. Zo zijn er magische bekers (veranderen van kleur), kunnen de mokken een gekleurde rand of binnenkant bevatten en ook is het mogelijk om cafe latte mokken of sierlijke mokken te bestellen bij deze firma.

Wanneer u van plan bent om grotere aantallen te laten maken dan kunt u in contact treden met de klantenservice, dit gaat via mail naar: offerte@prachtigkado.nl. Geef uw wensen door en u krijgt een zeer scherpe offerte toegezonden!

Hoe gaat het bestellen van een beker met naam nou precies in zijn werk? Hieronder wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u uw eigen beker met naam kunt bestellen.

Beker met naam bestellen, stappenplan:
– U kiest een leuke beker uit
– U geeft uw wensen aan tijdens het bestellen (bijvoorbeeld cadeauverpakking, opdruk etc.)
– U kiest een betaalwijze
– U vult uw gegevens in
– U rond de bestelling af

Hieronder ziet u nog een leuke foto van een beker met naam en een extra tekst. Dit betreft slechts een voorbeeld, wanneer u van plan bent om een ander design te maken dan is dan uiteraard ook mogelijk!

Beker met naam