Beker met naam

Bent u op zoek naar een leuk cadeau of misschien wel een origineel geschenk als promotioneel artikel? Dan is de beker met naam echt iets voor u! Bij PrachtigKado.nl kunt u uw eigen beker helemaal zelf samenstellen, bijvoorbeeld met een leuke tekst (bijvoorbeeld een naam), logo maar ook is het mogelijk om een logo in combinatie met een naam of tekst te laten maken of een beker met foto en naam. Voor verschillende gelegenheden en ook voor dagelijks gebruik zijn de bekers uitermate geschikt.

Bekijk hier alles over mokken bedrukken >>

Hieronder vindt u alle informatie, enkele foto’s en geven wij een tip waar u het beste de prachtige bekers met namen kunt laten maken.

Beker met naamBeker met naam:

Voor welke gelegenheid is de beker met naam geschikt? Hier kunt u denken aan, bijvoorbeeld:
– Voor een verjaardag
– Afscheid van iemand (bijvoorbeeld een groep 8, of een afscheid van een collega)
– Promotioneel artikel
– Relatiegeschenk
– Voor uw medewerkers als verrassing
– Kraamcadeau (bijvoorbeeld met een echo foto op de beker)
– Opening van uw bedrijf
– Evenementen en andere acties

De prijs van een beker met naam varieert tussen de 3,00 en 10,00 per mok. Dit verschil kan komen door de kwaliteit en de manier van bedrukken. Zo kunt u het beste terecht bij www.prachtigkado.nl voor het maken van een beker met naam, de prijs is het laagste, het drukwerk is gratis en levertijd is 24 uur van de bedrukte bekers met naam of eventueel logo of foto. Een beker met naam is binnen enkele stappen gemaakt binnen deze webwinkel, ook wordt ongeacht het aantal de bekers met naam binnen 24 uur geleverd!

Heeft u bijvoorbeeld een namenlijst dan kunt u deze toevoegen aan de bestelling of na de bestelling doorsturen. Hieronder ziet u een leuke foto van een beker met foto, dat is ook mogelijk bij PrachtigKado.nl. Al eens gedacht om een mooie beker met naam te laten maken voor een gelegenheid als Vaderdag of misschien wel voor een andere thematische gelegenheid? Dit wordt ook wel een fotocadeau genoemd wanneer u een naam en een foto wilt laten afdrukken op een mok.

Voor meer informatie over het maken van een mooie mok, kunt u eens een kijkje nemen op www.PrachtigKado.nl/mokbedrukken.

Bekijk hier de mokken die bedrukt kunnen worden >>