Foto op mok

Bent u op zoek naar een leuk cadeau, relatiegeschenk of misschien wel een promotioneel artikel? Dan is de foto op mok echt iets voor u! Een foto op mok is bij PrachtigKado zo gemaakt, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten mokken, maar ook uit verschillende kwaliteitssoorten. Op deze pagina komt u alles te weten over een foto mok kunt u de mok zelf gaan maken en kunt u ook enkele leuke foto’s terugvinden waarbij klanten een foto op een mok hebben laten drukken. Voor het bedrukken van logo’s en teksten op prachtige mokken kunt u een kijkje nemen op: http://www.mokken-bedrukken.nl/.

Klik hier voor meer informatie.

 

Foto op mok info:

Foto op mokFoto op mok, voor welke gelegenheden is het leuk en geschikt?
– Verjaardagen
– Feesten en evenementen
– Promotie van een product
– Afscheid van een klas of misschien wel een collega
– Voor alle medewerkers (met een leuke groepsfoto en naam van elke collega)
– Openingen van bedrijven
– Leuk voor de vrijwilligers

Een foto op mok is bij www.prachtigkado.nl zo gemaakt, zo kunt u tijdens het bestellen elk gewenste foto (ook grotere formaten) aanleveren. PrachtigKado neemt direct na de bestelling contact met u op en zorgt ervoor dat de foto precies op maat gemaakt gaat worden. Ook kunt u ervoor kiezen om een digitale drukproef te ontvangen na de bestelling. Erg leuk is om bij de foto een leuke tekst te laten plaatsen en eventueel een bedrijfslogo, zo kunt u elke medewerker, voetballen, klasgenoot verrassen met een prachtige foto op mok!

Foto op mok meer info:

Foto mokken de voordelen van PrachtigKado:
– Elke mok mag een andere opdruk krijgen
– De fotomokken kunnen de vaatwasser in
– De prijs is inclusief drukwerk
– De prijs is inclusief BTW
– Er komen voor de rest geen kosten meer bij
– Altijd binnen 24 uur in huis

De fotomokken zijn van uitermate goede kwaliteit en ook het drukwerk is full color, dus elke mok mag een leuke foto of tekst bevatten. Ook helpt PrachtigKado u graag bij het opmaken van uw bestanden, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om meerdere fotomokken te laten maken kunt u een foto en bijvoorbeeld een namenlijst doorsturen. PrachtigKado zorgt ervoor dat na de bestelling een drukproef uw kant opgaat zodat u e.e.a. eventueel nog kunt aanpassen. Voor meer leuke fotomokken kunt u ook een kijkje nemen bij mok met foto.

Foto op mok, enkele leuke voorbeelden:

 

Foto op mok
Foto op mok
Foto op mok
Foto op mok