Koffiemok met naam

Bent u van plan om een eigen koffiemok met naam te maken, bijvoorbeeld in een bepaalde kleur, lettertype of oplage? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Een koffiemok met naam is zo gemaakt, zo zijn er verschillende websites waar u mooie koffiemokken met namen kunt maken, op deze pagina komt u achter het beste en goedkoopste bedrijf voor het maken van een koffiemok met naam.

Klik hier voor meer informatie.

 

Welke mogelijkheden zijn er allemaal voor het personaliseren van een koffiemok met naam en welk bedrijf is nou het goedkoopste? Bij www.prachtigkado.nl kunt u het beste terecht voor het maken van een koffiemok met naam, met foto of eventueel een bedrijfslogo. Het bedrukken is bij dit bedrijf volledig gratis en ook worden alle koffiemokken met een eigen opdruk altijd binnen 24 uur geleverd.

Koffiemok met naamKoffiemok met naam:

Zo kunt u een keuze maken uit één of verschillende koffiemokken (modellen), bijvoorbeeld gekleurde koffiemokken, magische koffiemokken maar ook goedkope actiemokken. Wanneer u op één of meerdere foto’s klikt kunt u de koffiemok met naam gaan personaliseren, u kunt een lettertype uitkiezen, kleur maar ook het aantal kunt u helemaal zelf bepalen.

Ook kunt u tijdens het bestellen enkele opties aangeven, bijvoorbeeld als u er cadeauverpakking bij wilt hebben (veel gedaan, scheelt toch weer tijd om naar de winkel te gaan), digitale drukproef maar ook kunt u ervoor kiezen om de mok een coating te geven. Dit houdt in dat de mok daarna gewoon de vaatwasser in kan en dat de opdruk nooit meer los laat.

De koffiemokken met naam gaan bij PrachtigKado jaren mee, wij raden aan om een koffiemok met naam bij PrachtigKado te laten personaliseren. Uiteraard zijn er ook andere bedrijven waar u dit kunt doen maar de prijs ligt hiervan een stuk hoger en u ontvangt hetzelfde, dus waarom nou teveel betalen voor hetzelfde product? Ga nu naar www.prachtigkado.nl/mokbedrukken en pak de laatste koffiemok met naam aanbieding mee!

Koffiemok met naam
Koffiemok met naam