Mok bedrukken met tekst

Maak nu uw eigen mok met tekst, foto of bedrijfslogo tegen de allerlaagste prijs. Maar bij wie is dit nou mogelijk en van wie is deze slogan? Dat is www.prachtigkado.nl. Deze firma is het goedkoopste en het beste op het gebied van mokken bedrukken met tekst. Zo kunt u elk gewenste tekst bedrukken op elke mok, er is een keuze uit verschillende soorten mokken, bijvoorbeeld gekleurde mokken maar ook prachtige magische mokken. Dit zijn mokken welke veranderen van kleur wanneer er warmte in gaat, bijvoorbeeld thee of koffie. Een mok bedrukken met tekst is nog nooit zo eenvoudig geweest als via dit bedrijf.

Klik hier voor meer informatie.

 

Mok bedrukken met tekst:

Mok bedrukken met tekstZo is het mogelijk om vanaf 3,75 een eigen mok te bedrukken met tekst, ook kan de mok de vaatwasser in en laat de opdruk nooit meer los. U heeft binnen deze webwinkel een ruime keuze uit verschillende mokken, goedkope actiemokken, mokken met gekleurd oor en rand, mokken met gekleurde binnenkant, magische mokken, senseo mokken, cafe latte mokken en nog veel meer. De aangegeven prijs is inclusief drukwerk en inclusief BTW, er komen voor de rest geen kosten meer bij.

Een mok bedrukken met tekst is op dit moment extra goedkoop, er lopen enkele aanbiedingen binnen PrachtigKado. Bent u van plan om bijvoorbeeld grotere aantallen te bestellen dan kunt u contact opnemen met offerte@prachtigkado.nl. Komt u uit het buitenland dan kunt u contact opnemen met offerte@prachtigkado.be.

Een mok bedrukken met tekst is leuk voor o.a.:
– Feesten en andere thematische gelegenheden
– Relatiegeschenk
– Voor uw medewerkers
– Promotionele acties
– Afscheid nemen
– Vieren van een kampioenschap
– Huwelijk en jubilea
– Kraamcadeau

Maak nu gebruik van de aanbieding bij de webwinkel www.prachtigkado.nl en u kunt goedkoop en erg eenvoudig uw eigen mok bedrukken met tekst, bedrijfslogo of eventueel een leuke foto. Maak iemand blij met een prachtige bedrukte mok, of misschien wel voor uzelf…

Mok bedrukken met tekst
Mok bedrukken met tekst
Mok bedrukken met tekst
Mok bedrukken met tekst