Mok met foto bij PrachtigKado.nl

Bij welk adres kunt u nou het beste een mok met foto maken? Dat is bij PrachtigKado! Zo kunt u goedkoop een eigen mok maken met elk gewenste tekst, foto of bedrijfslogo. Ook wanneer u van plan bent om grotere aantallen te bestellen dan mag elke mok een andere foto bevatten indien gewenst!

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Mok met foto bij PrachtigKado.nl:

Mok met foto, voordelen bij PrachtigKado:
– Vaatwasserbestendigheid
– Gratis drukwerk
– Prijs is inclusief BTW
– Geen extra kosten
– Gratis hulp bij ontwerpen

Mok met foto bij PrachtigKado.nlMok met foto bij PrachtigKado, de tarieven:
De tarieven variëren voor het maken van een mok met foto op het internet. Zo zijn er vele bedrijven waar u terecht kunt voor het maken van een persoonlijke foto mok. Echter bent u natuurlijk op zoek naar het goedkoopste adres voor het maken van een mok met foto en ook het beste adres? Bij PrachtigKado heeft u de beste prijs- en kwaliteitsverhouding. De mokken bevatten de beste kwaliteit drukwerk en keramiek, het drukwerk is gratis en er komen voor de rest geen kosten meer bij voor het bedrukken van de mok met foto.

Op dit moment zijn er lopende acties binnen deze webwinkel, namelijk 50% op alle mokken met foto’s! Heeft u vragen over het personaliseren van een mok met foto bij PrachtigKado.nl dan kunt u contact opnemen met 055-3602927 of via mokmetfoto@prachtigkado.nl.

Mok met foto bij PrachtigKado.nl, direct bestellen:

Mok-met-Foto-(Luxe)Mok met Foto (Luxe)€ 15,95€ 8,95

Mok-met-foto-(groene-binnenkant)Mok met foto (groene binne..€ 12,95€ 8,95