Mok met foto

Eén van de leukste cadeaus op het moment is toch wel de mok met foto. Elke foto, bijvoorbeeld een fotocollage, kan bedrukt worden op een echte mok. Niet bij elk bedrijf is het mogelijk om een eigen mok met foto te maken, vele bedrijven bedrukken de mokken nog op de “ouderwetse” manier waardoor het niet mogelijk is om een foto te bedrukken, meestal alleen in 1,2,3 of maximaal vier kleuren. Ook dient u dan grotere aantallen af te nemen en is de kwaliteit van het drukwerk ook niet al te best vaak. Door de mokjes in de vaatwasser te doen gaat de opdruk na verloop van tijd weer er vanaf en dat is natuurlijk zonde.

 

Bekijk hier de mokken met foto’s >>

 

Mok met foto, info:

Mok met fotoBij PrachtigKado wordt de print echt in de mokken gebakken, zo kunt u bijvoorbeeld een foto in elk gewenste kleur (full color) laten bedrukken op prachtige mokken. Het assortiment is niet enorm groot, dit heeft ermee te maken dat de kwaliteit heel belangrijk is en dat niet op elke mok een foto bedrukt kan worden. Bij PrachtigKado is dit dan wel weer mogelijk, zo kunt u elk gewenste foto, tekst of bedrijfslogo bedrukken op mokken. Direct een prachtige mok met foto maken? Ga dan naar: http://www.mokmetfoto.nl/.

Mok met foto, mogelijkheden drukwerk:
– Voorkant
– Achterkant
– Voor- en achterkant
– Rondom

Elke mok die PrachtigKado aanbiedt binnen haar webwinkel kan op bovenstaande manieren bedrukt worden, zonder extra kosten. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest op de mokken rondom te bedrukken is dit ook gratis. Het drukwerk is namelijk volledig gratis bij hen.

Mok met foto
Mok met foto

Wanneer u van plan bent om meerdere mokken met foto’s te maken, en u wilt graag bij elke foto een aparte naam dan is dat ook mogelijk. Tijdens het bestellen kunt u de foto uploaden en eventueel de namenlijst doorsturen, dit mag in excel of in word. Ook kunt u ervoor kiezen om zelf kant- en klare bestanden aan te leveren, de afmetingen van het product staan bij de productspecificaties. Na de bestelling ontvangt u een digitale drukproef van de mok met foto!

TIP: Maak op dit moment gebruik van de laatste aanbieding van een mok met foto maken! De mokken met foto’s zijn op dit moment in de aanbieding en verkrijgbaar met 50% extra kassa korting! Neem ook eens een kijkje op: http://www.mokmetfoto.nl/foto-op-mok voor het maken van een mooie foto op een mok, met een naam erbij kan natuurlijk ook!